ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

 

Όλες οι συναλλαγές του https://www.magicbeeclothing.com/ πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Everypay. Οι πιστωτικές- χρεωστικές κάρτες που γίνονται δεκτές είναι Visa, Master Card και Maestro.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες.

Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL.

Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

 

2. Με αντικαταβολή

Η μέθοδος της αντικαταβολής υποστηρίζεται μονο για Ελλάδα και Κύπρο . Με την Αντικαταβολή το αντίτιμο καταβάλλεται στον υπάλληλο της ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του.