ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

 

 3 Άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα με Klarna

Συνεργαζόμαστε με την Klarna για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία αγορών. Επιλέγοντας Klarna στο ταμείο, θα έχετε την επιλογή να αγοράσετε τώρα αλλά να πληρώσετε αργότερα. Πληρώστε για αγορές από 35€ έως 1500€ σε 3 άτοκες πληρωμές, ώστε να κατανείμετε το κόστος της αγοράς σας σε βάθος χρόνου. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες από τον τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της επιλογής σας.

 

 Με αντικαταβολή

Η μέθοδος της αντικαταβολής υποστηρίζεται μονο για Ελλάδα. Με την Αντικαταβολή το αντίτιμο καταβάλλεται στον υπάλληλο της ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του.

 Χρεωστική ή Πιστωτική, Paypal με ύψιστη ασφάλεια

 Όλες οι συναλλαγές του https://www.magicbeeclothing.com/ πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Viva Wallet. Οι πιστωτικές- χρεωστικές κάρτες που γίνονται δεκτές είναι Visa, Master Card και Maestro.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η Viva Wallet είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες.

Η Viva Wallet είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Viva Wallet γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL.

Η Viva Wallet υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.